Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Πλεχτά σκουλαρίκια με σύρμαΕδώ και λίγους μήνες ασχολούμαι με την κατασκευή κοσμημάτων με σύρμα και μέταλλο. Είχα δει ορισμένα κοσμήματα που είχαν γίνει πλέκοντας σύρμα και σκέφτηκα να προσπαθήσω και εγώ.Μετά από πολύ κόπο (το πλέξιμο σύρματος είναι πολύ δύσκολο) έφτιαξα τα παραπάνω σκουλαρίκια.

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Βραχιόλι


Άλλο ένα "πείραμα" από το οποίο νομίζω ότι βγήκε ένα όμορφο βραχιόλι. Όταν έφτιαχνα τα προηγούμενα σκουλαρίκια μου περίσσεψε λίγο άσπρο fimo και άρχισα να το πλάθω. Έτσι έφτιαξα αυτό το λουλούδι που βλέπετε και το χρησιμοποίησα για να φτιάξω ένα βραχιόλι.


Japanese girl earrings...

Καλησπέρα!!!! Αποφάσισα να πειραματιστώ με το γνωστό fimo (ένα είδος πηλού το οποίο ψήνεται στο φούρνο). Σκεφτόμουν να κάνω δύο Γιαπωνεζούλες για σκουλαρίκια αλλά όταν τις έψησα και τις ζωγράφισα μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω και δύο βεντάλιες. Ζωγράφισα και τις βεντάλιες και ιδού το αποτέλεσμα...Στην αρχή είχα βάλει απλά τα κρικάκια αλλά τα σκουλαρίκια ήταν πολύ κοντά και δεν μου άρεσαν. Έτσι πρόσθεσα μερικές χαντρούλες και έφτιαξα τα σκουλαρικάκια που βλέπετε παρακάτω.


Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Χανιά 2006


Η πρώτη μου προσπάθεια...
Επειδή φοβόμουν να χρησιμοποιήσω τις κανονικές φωτογραφίες, τις εκτύπωσα και έβαλα τις εκτυπωμένε।Δυστυχώς όμως το μαύρο μελάνι τελείωνε και δεν εκτυπώθηκαν όσο καλά θα ήθελα...Ελπίζω να σας αρέσει!!