Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Another diaper cake!

    Επίσης μέσα σε όλο το τρέξιμο ξέκλεψα χρόνο από τον ύπνο μου και έφτιαξα μια ακόμη τούρτα με πάνες. Σε διάφορα σημεία βρίσκονται κρυμμένα πανάκια για τα μωράκια, κορμάκια, καλτσάκια και διάφορα άλλα. Και αυτή προορίζεται όπως καταλάβατε από τα χρώματα για κοριτσάκι!!!!! Της λείπει βέβαια το αμπαλάζ αλλά και έτσι είναι ωραία νομίζω!




Packing baby girl gifts!!!

   Αφού έφτιαξα την τούρτα με πάνες και το στεφανάκι για τα νεογέννητα κοριτσάκια μου ήρθε η ιδέα να τα αμπαλάρω με ροζ τούλι... Στην τούρτα κρέμασα ένα παιχνιδάκι-κουδουνίστρα και στη θέση του δίσκου (πάτος τούρτας) έβαλα ένα shadow box το οποίο το έχω διακοσμήσει αλλά ξέχασα να το βγάλω φωτογραφία και όταν το συνειδητοποίησα ήταν αργά... Το αποτέλεσμα το βλέπετε παρακάτω!!! 





Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Baby girl gifts!!!!!!!

   Η προηγούμενη βδομάδα είχα πολύ τρέξιμο αλλά ήθελα να φτιάξω ορισμένα πραγματάκια για δύο νεογέννητα κοριτσάκια!!!! Έτσι ξενύχτησα λίγο παραπάνω δύο βράδια και ανάμεσα σε μεταφράσεις, διάβασμα και διόρθωμα γραπτών μαθητών μου έφτιαξα αυτά που βλέπετε παρακάτω τα οποία έγιναν εις διπλούν γιατί γέννησαν την ίδια περίοδο δύο φίλες μου... 

Τούρτα με πάνες...



Στην αρχή σκεφτόμουν να κάνω μόνο την τούρτα με πάνες και να βάλω σε αυτήν όλα τα δωράκια αλλά μου άρεσε το στεφανάκι που είχε φτιάξει το Κατερινάκι και έφτιαξα και από αυτό... Οπότε στις τούρτες έβαλα μόνο τα μπιμπερό και όλα τα υπόλοιπα πραγματάκια στόλισαν τα στεφανάκια.

Στεφανάκι....


Και εδώ και τα δύο μαζί!!


Ελπίζω να σας άρεσαν!!!! Φιλιά πολλά σε όλους!!!!

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Houses made of clay

  Σε ένα από τα αγάπημένα μου blog υπήρχαν οδηγίες για να φτιάξει κάποιος σπιτάκια από πηλό. Μου άρεσαν πάρα πολύ και είπα να επιχειρήσω να τα φτιάξω! Χτες λοιπόν τα έπλασα, τα άφησα να στεγνώσουν το βράδυ γιατί ο πηλός που χρησιμοποίησα στεγνώνει με τον αέρα και σήμερα τα έβαψα με ακρυλικά χρώματα. Το αποτέλεσμα το βλέπετε παρακάτω!!!!





Τα χρώματα της πρώτης φωτογραφίας είναι και τα πραγματικά. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα στο σπίτι και δυστυχώς δε βγήκαν τόσο καλές. Ααααα...!!! Κάτι ακόμα... δεν τα έχω περάσει ακόμα με βερνίκι γιατί δεν έχω αλλά θα γίνει και αυτό μες στη βδομάδα. Το αποτέλεσμα και με το βερνίκι θεωρώ ότι θα είναι το ίδιο. Ελπίζω να σας αρέσουν!!!! Φιλιά σε όλους!

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Mini album

Αυτό το mini album το είχα ξεκινήσει μετά το online σεμινάριο με τη Μελένια. Δυστυχώς δεν είχα βρει χρόνο να ασχοληθώ μέχρι σήμερα. Το απογευματάκι λοιπόν το πήρα απόφαση και voila...














Τα χρώματα στις φωτογραφίες είναι αρκετά σκοτεινά εν συγκρίσει με την πραγματικότητα γιατί τις τράβηξα βράδυ. Ελπίζω να σας αρέσει. Φιλιά!