Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Βιβλίο ευχών 'Φορεματάκι' - Dress wish book/album

Καλησπέρα σε όλους!!! Τελευταία ανάρτηση για το 2011... Πως πέρασε και αυτός ο χρόνος... ή καλύτερα πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος...  Αυτές οι μέρες είναι πολύ μελαγχολικές... δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι είναι. Σήμερα έφτιαξα ένα αλμπουμάκι που είχα αγοράσει εδώ και πολύ καιρό και ούτε που το είχα πιάσει στα χεράκια μου.
Ελπίζω να σας αρέσει...



Μακάρι το 2012 να είναι πολύ καλύτερο για όλους! Να αφήσουμε πίσω ό,τι μας απασχολεί και να φέρει στον κάθένα ό,τι πραγματικά επιθυμεί!!! Και πάνω από όλα υγεία!! Να είστε όλοι καλά!!! Φιλιά πολλά!

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Christmas wreaths and charms...!!

Αυτό το σαββατοκύριακο μέσα σε όλο το τρέξιμο λόγω εξετάσεων των μαθητών μου θέλησα επιτέλους να φτιάξω διάφορα πραγματάκια... Καταρχήν μερικά στεφανάκια... 
Το πρώτο είναι δώρο για μία φίλη μου που γέννησε πριν λίγο καιρό και έχει μια μικρή ζουζούνα για αυτό και είναι λίγο πιο παιδικό. 


Το δεύτερο δεν έχει κάτι το ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικο εκτός από το χρώμα - κόκκινο- που μας θυμίζει Χριστούγεννα. Αυτό ,αν δεν κάνω λάθος, θα το δωρίσουμε σε μία ξαδέλφη μου που μετακόμισε στο δικό της σπιτάκι.



Και δε θα μπορούσα φυσικά να μη φτιάξω και μερικά γουράκια για αγαπημένους μου ανθρώπους που μου στάθηκαν και είναι δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και τους ευχαριστώ πολύ!!


Τα έπλασα με πηλό και αφού στέγνωσαν, τα γυαλοχάρτισα και τα ζωγράφισα. Βρήκα τρόπο και τα έδεσα με τις κορδελίτσες, κρέμασα και τα μεταλλικά διακοσμητικά και είναι έτοιμα να κρεμαστούν πίσω από τις πόρτες. 


Ελπίζω να σας αρέσουν όσο και σε μένα!!! Φιλιά πολλά!