Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Once Upon A ...Sketch... challenge....


Καλησπέρα!!!Έφτιαξα αυτό το LO για το challenge του Once Upon A ...Sketch...!! Είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω κάτι για ένα 'διαγωνισμό' και το δεύτερο LO μου. Χρησιμοποίησα το Wishful thinking kit από το οποίο είναι τα χαρτιά και το Sweet threads kit από το οποίο είναι τα embellishments. Και τα δύο kits τα πήρα από το enjoyscrapping.
Το sketch στο οποίο βασίστηκα είναι το παρακάτω...

Και μερικά close-ups...

Στα περισσότερα χαρτιά έχω κάνει distress και όλα έχουν κοπεί με διάφορα ψαλίδια γιατί δεν έχω ακόμα punches. :(

Τα τριαντάφυλλα και τα φυλλαράκια στο αριστερό μέρος του LO τα έκοψα με χαρτοκόπτη από ένα χαρτί του Wishful Thinking kit και στη συνέχεια τα κόλλησα με foam pads στη σύνθεση.


Το κλειδί το ψέκασα με το Polka Dot Pink mist και έκοψα μερικά τριανταφυλλάκια από μια δαντέλα τα οποία και αυτά τα ψέκασα ελάχιστα για να ταιριάξουν χρωματικά με όλα τα υπόλοιπα. Οι πεταλουδίτσες ήταν απλά αυτοκόλλητα, οι οποίες με μερικά foam pads και περλίτσες έγιναν τρισδιάστατες.


Τα doilies και τα χαρτάκια για το journaling που μοιάζουν με πάπυρους είναι και αυτά ψεκασμένα με το Polka Dot Pink Chalk mist. Τους πάπυρους τους είχα μελανώσει προηγουμένως με το Chewing gum αλλά ήταν πολύ ανοιχτόχρωμοι και δεν ταίριαζαν γι αυτό ακολούθησε το misting. Τον τίτλο του LO που είναι και ο τίτλος του τραγουδιού τον σχημάτισα με κερωμένη κλωστή. Παιδευόμουν πόση ώρα αλλά είχα πεισμώσει τόσο πολύ και τελικά το κατάφερα...

15 σχόλια:

  1. Φοβερή δουλειά!φοβερές λεπτομέρειες!μπράβο σου!καλή επιτυχία με την πρόκληση ( νομίζω οτι πρέπει να αρχίσεις να συμμετέχεις πιο συχνά, κάνεις πολύ καλή δουλειά και σίγουρα πολλές θα εμπνευστούν απο αυτήν! )...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι για τα καλά σου λόγια!!!!Δυστυχώς δεν έχω χρόνο...Ειδικά τώρα που θα ξεκινήσουν τα μαθήματα θα τρέχω πάλι πανικόβλητη...Θα φεύγω πρωί και θα γυρίζω βράδυ σπίτι... :(( Θα προσπαθήσω να ξεκλέβω χρόνο τα σαββατοκύριακα γιατί μου αρέσει και εμένα πραγματικά πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρία! Είναι φανταστικό!!!!!!! Έχω μείνει άφωνη! Μπράβο σου για την τόση καλή δουλειά και την υπομονή σου! Για μένα η επιτυχία είναι δεδομένη! Και χρόνια πολλά για την γιορτή σου, εκ των υστέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαράκι μου τέλειο το fussy cutting στα τριαντάφυλλα! Κάνει όλη τη διαφορά!!!
    Keep them coming girl!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ Έφη μου για τα καλά σου λόγια και τις ευχές!!! Και συ ό,τι καλύτερο επιθυμείς για σένα και την οικογένειά σου!
    Κατερινάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!!
    Αχ...τι ωραία που είναι να ακούς ενθαρρυντικά σχόλια από ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με το scrapbooking...!!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Very, very pretty! Love your cut outs and flower cluster...just beautiful! Tks. for playing along with us at OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαράκι θα μας τρελάνεις??? Αυτή είναι η 2η σύνθεση σου??? Σε παρακαλώ να βρείς το χρόνο να ασχολείσαι περισσότερο! Είναι τελειο!!!! ¨ολο αυτό το fussy cutting θα σου πήρε πολύυυυ χρόνο αλλά το αποτελεσμα σε δικαιώνει!!! Μπράβο σου! Σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο OUAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thank you Sandi for your lovely words!!! They mean a lot to me!!!
    Κι όμως Βίκυ μου είναι η δεύτερη μου σύνθεση! Όντως πήρε χρόνο αλλά μου άρεσε πάρα πολύ και με υπομονή και πείσμα το έκοψα!!! Εγώ ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου σχόλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oh what a gorgeous layout - love every element.Thanks for playing along with us at OUAS
    xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Beautiful page and beautiful soft colors! Thank you for playing along at OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. this is gorgeous.. i love all the cutting out.. really is stunning... well done..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Such Intricate work Maria!! Thanks for sharing at Once Upon a Sketch :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mαρία καλώς σε βρήκα!!!η συνθεσή σου είναι υπέροχη!!!μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Thank you Helen!!
    Δέσποινα μου καλώς ήρ8ες!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή